Keisti šrifto dydį

Increase SizeDecrease SizeReset font to default

Smalininkų technologijų ir verslo mokykla

Sveiki atvykę!

2024-04-15 - 19

Pamokų laikas

8.00 – 8.45
8.55 – 9.40
9.50 – 10.35
10.45 – 11.30

Pietų pertrauka 11.30 – 12.00

12.00 – 12.45
12.55 – 13.40
13.50 – 14.35
14.45 – 15.30
Mano dienynas
PMIS
AIKOS SMM
LAMA BPO
Europass
lt72

Sekite mus facebook

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Specialusis ugdymas

Kviečiame į mūsų mokyklą!

Jaunojo Atleto programa Spausdinti El. paštas
2018 m. Gruodžio 17 d., Pirmadienis

Jaunojo Atleto programa yra skirta jaunesniems sutrikusio intelekto vaikams. Tai naujoviška, sportinė – žaidiminė programa, kuri per Specialiosios olimpiados renginius supažindina vaikus su sporto pasauliu. Specialioji olimpiada (SO) – didžiausia tarptautinė organizacija, suteikianti sutrikusio intelekto žmonėms, vyresniems nei aštuoneri metai, sportinių treniruočių ir varžybų galimybes.

Jaunojo atleto programa – besiplečianti žaidiminė programa jaunesniems sutrikusio intelekto vaikams, įvairioms situacijoms pritaikyta visapusiška mokomoji programa.

Jaunasis atletas sutrikusio intelekto vaikus ir jų šeimas supažindina su Specialiosios olimpiados programa ir siekia tokių tikslų:

  • Sudominti sutrikusio intelekto vaikus žaidimine veikla, skatinti fizinį lavinimą, pažintinę veiklą bei socialinę plėtrą.
  • Įtraukti sutrikusio intelekto vaikų šeimų narius į Specialiosios olimpiados judėjimą.
  • Su sutrikusio intelekto vaikų galimybėmis aplinkinius supažindinti įvairių mokomųjų, lavinamųjų renginių metu.

Gruodžio 17 d. mokykloje vyko "Jaunojo atleto"  popietė, parengta pagal Jaunojo atleto programą, kur mokiniai išbandė savo gebėjimus linksmosiose estafetėse.

Pradinukai, pasipuošę naujais marškinėliais, dainuojant piratų dainelę atliko mankštą ir stojo į linksmųjų estafečių startą. Jų komandas pastiprino ir vyresnių klasių mokiniai. Estafetės vyko panaudojant sporto priemones, kurias mums atsiuntė LSOK koordinatorė. Jauniesiems atletams buvo skirtos sportinės užduotys, kurias nebuvo lengva atlikti, tačiau jie su didžiuliu užsidegimu išbandė save bėgdami ir šokinėdami  per kliūtis, estafetėse su futbolo kamuoliu ir kt. Ypač vaikai džiaugėsi savo iškovotais medaliais.

Ši sportinė popietė suteikė vaikams daug džiugių emocijų. Labai norėtume šią veiklą tęsti ir kitais metais.

Mokytoja
Valda Ralienė