Darbo pobūdis
Valgyklos vedėjas organizuoja maitinimą mokykloje; kontroliuoja maisto gamybos procesą; sudaro valgiaraščius, receptūras ir technologinius aprašymus; apskaičiuoja gaminamų patiekalų kainas; sudaro prekių apyskaitas; užtikrina grynųjų pinigų apskaitą kasos aparatu; užsako maisto produktus pagal sutartyse su maisto tiekėjais numatytus reikalavimus; rengia su valgyklos veikla susijusius dokumentus; veda valgyklos prekių kiekinę apskaitą; organizuoja ir kontroliuoja valgyklos darbuotojų darbą; garantuoja technologijos ir higienos bei sanitarijos normų, darbų saugos, gaisrinės saugos reikalavimų laikymąsi valgykloje.
Kvalifikaciniai reikalavimai
Valgyklos vedėjo pareigoms priimamas asmuo turintis vadybos, maisto gamybos sričių aukštąjį, aukštesnįjį ar specialųjį vidurinį išsilavinimą, įgytą iki 1995 metų;
Dokumentų pateikimas
Pretendentai privalo pateikti:
- Prašymą leisti dalyvauti konkurse;
- Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą;
- Išsilavinimą patvirtinantį dokumentą (-us);
- Gyvenimo aprašymą;
- Užpildytą pretendento anketą (Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2017-06-21 nutarimu Nr. 496 patvirtinto tvarkos aprašo 1 priedas);
Dokumentai teikiami per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą ir priimami 14 kalendorinių dienų po konkurso paskelbimo.
Pretendentų atrankos būdas
Pretendentai atrenkami vertinant testo raštu rezultatus. Laimėjusiu konkursą laikomas atranką praėjęs ir daugiausiai balų surinkęs pretendentas.
Kontaktiniai duomenys išsamesnei informacijai
Smalininkų technologijų ir verslo mokyklos sekretorė, personalo specialistė Giedrė Kuniauskienė, tel. nr. 8 447 56 232, mob. tel. 8 682 44850, el. p.
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai
.
|